Julka Misiak z Chechła Pierwszego idzie jak burza przez program kulinarny emitowany w telewizji TVN. Pierogi, które przyrządziła wspólnie z koleżanką podbiły serca jury.
Choć Julka nie została wyróżniona w pierwszej części odcinka, kiedy mali kucharze gotowali dania regionalne, to w rundzie eliminacyjnej, działając w parze z Michaliną, zajęła pierwsze miejsce.
Każda para musiała przygotować 30 pierogów: po 10 wegetariańskich, z mięsem i na słodko w 70 minut. Julka była odpowiedzialna za przygotowanie farszu do pierogów z kurczakiem i orzechami włoskimi oraz pierogów z brokułem z serem feta.
– Rzadko kiedy można zjeść tak dobre pierogi. Bardzo dużą przyjemność mi sprawiłyście – powiedziała Anna Starmach. Danie pochwalił również Michel Moran. – Prawdziwa profeska powiedział juror.
– Jestem z siebie mega dumna – cieszyła się 11-latka.
Odcinek można obejrzeć w TVN Player.
REKLAMA
Przykro patrzeć na te dzieci, którym zabiera się dzieciństwo w postaci beztroskiej zabawy, spotkania z rówieśnikami, lalek, skakanek, radości….
przykre to jest czytać bzdety powyżej, te dzieci robią to co lubią , nikt ich do tego nie zmusza bo to ich pasja
Przykro to było puszczać 6 latki do szkoły. To jest jej hobby i tak się właśnie bawi.
Przykro przykro jak są zmuszani do czegoś czego nie chcą nie lubią. Albo jak pabnin napisał ….. 6 lat i do szkoły.
proponuje etat w fabryce welny ma szefa kuchni 🙂
Brawo !!!