Pabianicki wypiek otrzymał od Loży Ekspertów wysokie noty za smak, wygląd i stosunek jakości do ceny.
Certyfikat w programie „Doceń polskie” przyznano piekarni PSS Społem za chleb staropolski żytni. Certyfikacja przeprowadzona została Czeladzi.
Piekarnia Społem jest największym producentem pieczywa na terenie Pabianic, Łodzi i okolic. Asortyment obejmuje około 60 gatunków pieczywa, w którym największą część stanowią bułki Pabianki, chleb miejski i z mąką oraz chleb słonecznikowy.
REKLAMA
Brawo dla społem i wspaniałych piekarzy – Pabianice znów górą 😉
Szkoda że wszystkie pabianickie piekarnie nie brały udziału bo pewnie mieli byśmy komplet na pudle ( 1,2i 3 miejsce)
np. chlebek z ulicy pięknej – gorący o 14 00 – można jeść sam , czy z piekarni pana
Grabowskiego na torowej – też mniam
Pozdrawiam tym razem wszystkich piekarzy Nika